Home Projekte

Cmime dhe Vleresime

SANITERMIKA eshte vleresuar per inovacion dhe rritje nga:

 daikinawards

2011: Dealeri me rritjen me te madhe.

2010: Projekti me inovativ i vitit: Impianti HVAC per Spitalin HYGEIA.

2009:  Projekti me inovativ i vitit: Impianti HVAC per objektin CDC–German Hospital

2009/2008: Dealeri me rritjen me te madhe. 


 

Hotelet
HOTEL BALILI, Sarande (Ish kampi i punetoreve)

baliliKlienti: VELLEZERIT BALILI sh.p.k.

Pershkrimi i Projektit:

Projektimi, furnizimi dhe instalimi i sistemit te kondicionim ventilimit me teknologji DAIKIN VRV III, per hotelin me 110 dhoma dhe ambientet e  tjera. Kapaciteti termik i impiantit 430 kW.

Statusi i objektit: Ne zbatim

 
HOTEL Cepani

Cepani1Klienti: ILIR CEPANI

Pershkrimi i Projektit:

Projektimi, furnizimi dhe instalimi i sistemit te kondicionim ventilimit me teknologji DAIKIN VRV III-Heat Recovery, te integruar per prodhimin te ujit sanitar nepermjet rekuperimit te energjise nga sistemi VRV.

Kapaciteti termik i impiantit 130 Kw.                                                                                                                                               

Statusi i objektit: Ne zbatim

 
MORAVA Hotel dhe Resort

morava1Klienti: RRELI sh.p.k. 

Pershkrimi i Projektit:

Projektimi, furnizimi dhe instalimi i impianteve mekanike per MORAVA Hotel and Resort*****, 50 dhoma, dhe ambiente rekreacioni (pishine e mbyllur, spa, fitness, bare, restorante, casino). Realizimi i sistemit qendror te kondicionimit dhe ventilimit, impianteve hidrosanitare dhe mbrojtjes nga zjarri, pishina e mbyllur CULLIGAN.

Statusi i objektit: Ne zbatim